METS TRAVEL & TOURS BEURS ACTIES OP DE KOMENDE UNITED BUSINESS & TRAVEL FAIR


METS-UBF-ACTIE-670x374METS Travel & Tours doet mee aan de United Business Beurs om net als de overige exposanten, los van het feit onze producten op de markt te brengen, ook meer de relaties op te bouwen met andere bedrijven en contacten te leggen (Business to Business)

De acties die wij op de beurs zullen aanbieden zien er als volg uit:

Colakreek MIDWEEK Actie

Voor een tarief van SRD 295.00 per overnachting per vakantiehuis i.p.v. SRD 470.00.

In het tarief is inbegrepen toegang voor 4 personen en 1 gratis parkeer.

De incheck tijd is 18.00u en de uitcheck tijd 16.00u. Het Actie tarief geldt alleen voor overnachtingen van zondag tot donderdag.

http://unitednews.sr/wp-content/uploads/2015/04/Travel_Colakreek.jpg

Ingezetenen Registratie

Ingezetenen kunnen zich registreren voor de Palumeu en/of de Awarradam Tour, waarbij zij in aanmerking kunnen komen voor 20 – 50% korting. De Palumeu en/of de Awarradam Tour is een 4 of 5 daagse tour inclusief vliegticket,ACCOMMODATIE, maaltijden en alle excursies.

Promo-Actie METS / SLM (Gratis Entree kaart Colakreek)

De METS heeft sinds 15 Maart 2017 een samenwerking met de SLM, waarbij elke persoon bij aankoop van een ticket met de SLM naar Suriname een gratis entree kaart ontvangt voor Colakreek.

De gast kan met een kopie van de E-ticket of Boarding Pass de entreekaart declareren op het oord.

METS Travel & Tours, DE touroperator met meer dan 50jaar ervaring in de toerisme branche.
Wij houden ons bezig met het organiseren van reizen naar het binnenland, arrangeren van hotelaccommodatie en overige tours in Suriname.
De METS beheert twee lodges in het binnenland t.w. Awarradam Jungle Lodge en Palumeu Jungle Lodge, waar wij elke maandag en vrijdag een tour organiseren met minimum 4 personen.
In het Savanna gebied beheert de METS de welbekende Colakreek Recreatie Park.
Sinds 2013 heeft de METS zich uitgebreid met een Outbound afdeling die belast is met het verkopen van tickets naar elke destinatie, hotel arrangementen en het organiseren van tours in het buitenland.

ADVERTORIAL| UBF2017

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *