TUIfly ZAL TIME TO SMILE CONCEPT OOK IN SURINAME OPZETTEN


TUI-time-to-smile-670x374Volgens de Telegraaf van 28 december 2016 heeft TUIfly plannen om haar eigen accommodatie-concept, TIME TO SMILE, ook in Suriname te lanceren. De samenwerking tussen de SLM en TUIfly zal naar verwachting een toename van duizenden extra bezoekers uit Nederland kunnen genereren vanwege de scherpe vliegtarieven die zullen worden aangeboden.

Het TIME TO SMILE accommodatie-concept hanteert TUIfly sinds 2014 in een aantal bestemmingen waarop de luchtvaartmaatschappij vliegt.

Het Chogogo Dive & Beach resort in Jan Thiel op Curaçao is zo een TIME TO SMILE accommodatie van TUIfly. Maar wat houdt het concept precies in?

TIME TO SMILE accommodaties zijn self-catering appartementen (en in de nabije toekomst ook hotels) die helemaal gericht zijn op de behoeften van de Nederlandse consument. Volgens Suzanne Goossen, Manager Product Development bij TUI Group, is het concept gebaseerd op een grootschalig onderzoek onder Nederlandse TUI klanten en op basis van de uitkomsten daarvan zijn de accommodaties uitgerust met voorzieningen en faciliteiten die Nederlanders belangrijk vinden. “Denk aan goede koffie, lekkere broodjes, bedden van twee meter-tien, een dekbed, een kwalitatief goed matras, een groot balkon, inloopdouches en een moderne keuken,” somt Goossen op. “We sluiten met TIME TO SMILE aan op de wensen van de klant maar tegelijkertijd gaat het in deze niet om een over-de top luxe concept”.

TUIfly zal haar TIME TO SMILE accommodaties op Curaçao uitbreiden maar wanneer de eerste in Suriname zal worden opgezet, is vooralsnog niet bekend.

UNITEDTRAVEL| MARTIN PANDAY

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *