TUI; SURINAME KAN UITGROEIEN TOT BESTEMMINGEN ALS MEXICO EN DE DOMINICAANSE REPUBLIEK


tuiflytoestel-ctuifly-640_0De komst van TUI naar Suriname is een weloverwogen en strategische keuze geweest voor de vliegmaatschappij waarbij er een aantal ambitieuze plannen in de pijplijn zitten.

In een interview met Reisbizz.nl, eerder deze maand, gaf TUI directeur Arjan Kers aan dat je als reisaanbieder altijd aan het passen en meten bent met jouw capaciteit. Kers noemde als voorbeeld het Verre Oosten waar Emirates Airlines scherpe tarieven aanbiedt en dat die lijn voor TUI daarom geen optie was om op te vliegen. Ook haalde Kers aan dat Cuba zo meteen minder aantrekkelijk zal worden als de Amerikaanse toeristen in groten getale erheen trekken waardoor de prijzen flink omhoog zullen gaan. Suriname is daarom een goed alternatief als vakantiebestemming in de regio. “Onze ambitie is om meerdere malen per week te vliegen,” zegt Arjan Kers in het interview.

“Maar daarnaast willen we ook echt iets betekenen voor het land. We willen een contactcenter openen waar schoolverlaters uit Suriname maar bijvoorbeeld ook stagiairs uit Nederland kunnen werken en ervaring op kunnen doen.”

Verder geeft de TUI directeur aan dat Suriname actief zal worden gepromoot in Nederland. Los van de studie- en persreizen en het inzetten van de gloednieuwe film ‘Tuintje in mijn hart’ zullen bekende Nederlanders met Suriname roots als ambassadeurs optreden.

Arjan Kers is ervan overtuigd dat Suriname kan evolueren tot een sterk concurrerende vakantiebestemming. “Suriname moet qua volumen uit kunnen groeien naar bestemmingen zoals de Dominicaanse Republiek en Mexico,” zei een enthousiaste Arjan Kers tijdens het interview met Reisbizz.

UNITEDTRAVEL| MARTIN PANDAY

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *