Plannen voor aanschaf drie nieuwe toestellen SLM


Plannen voor aanschaf drie nieuwe toestellen SLM

Plannen voor aanschaf drie nieuwe toestellen SLM

 

 

?09.jan 2017

SLM_KLMDe Surinaamse Luchtvaart Maatschappij(SLM) wil drie nieuwe vliegtuigen aanschaffen die de drie (verouderde) Boeing 737-300’s moeten gaan vervangen.

SLM zal bij de Surinaamse regering gaan aankloppen voor het (mede) financieren van de nieuwe vliegtuigen die gekocht moeten gaan worden, schrijft Caribbeannewsnow.com.

Ook zullen zij de regering vragen om nieuwe luchtvaartovereenkomsten te onderhandelen, want Suriname loopt hier enorm in achter.

Zo heeft Suriname geen luchtvaartovereenkomsten met Ghana, Verenigde Arabische Emiraten, Turkije, Cuba en Panama. Al deze landen zijn erg interessant voor Suriname als het om verdere groei en uitbreiding gaat.

Wel hebben zij een luchtvaartovereenkomst met Colombia, maar deze is behoorlijk beperkt en meerdere experts hebben al aangegeven dat deze opnieuw onderhandeld dient te worden.

Ook wilt SLM de ‘rechten van de vijfde vrijheid’ bemachtigen. Deze stellen de airliner in staat om passagiers tussen Georgetown en Havana en Georgetown en New York te gaan vervoeren.(GFC)

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *