NTC houdt glazen schaal in Nickerie.


250 (6)De tennissers van de Nickerie Tennis Club (NTC) hebben dit weekend gewonnen van hun collega’s van Hotel Torarica. Vanaf 2009 spelen deze twee clubs op basis van uit en thuis elk jaar een toernooi. NTC won de eerste maal, in 2010 ging de winst naar Torarica. NTC won vervolgens weer in 2011 en daarna overklaste Torarica de Nickerianen. Dit bracht de stand dus op 2-2. Dit weekend hebben de tennissers uit Paramaribo een bezoek gebracht aan het rijstdistrict en NTC heeft de beslissende wedstrijden omgezet in winst. De onderlinge eindstand is dus 3-2 voor NTC.

Hotel Torarica heeft als inzet een glazen schaal waarop het hotel en een tennisser zijn afgebeeld, geschonken als prijs voor de vereniging die het toernooi drie keer wint. Er zijn in totaal vijftien wedstrijden gespeeld waarbij NTC acht van de wedstrijden in winst wist om te zetten en Torarica moest genoegen nemen met zeven. Het team van Torarica bestond uit spelers van weleer zoals: M. Mac-Intosch, B. Lewis, J. van Petten, A. Baynath, K. Pahladsingh, R. van Petten, S. Baldew, K. Visnudath, R. Mouwen, M. Jackson, R. Ramphal, F. van Dijk en A.Gaffar.

Voor NTC kwamen uit: R. Ramrattan, A. Elias, V. Baldew, A. Nageswar, W. Simons, S. Roell, S. Soerobongso, B. Lieveld, T.Plegt, E. van ’t Kruys, P. Leppers, M. Cheung, M. van Rossem en P. Mahabier.

Edgar van Genderen/ Starnieuws

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *