HILTON OPENT RAINFOREST RESORT IN COSTA RICA


COSTARICA-HILTON-670x374Hotelgigant Hilton kondigde afgelopen maand de opening aan van een nieuw Rainforest resort in Costa Rica.

Het Botánika Osa Peninsula zal worden toegevoegd aan de Curio collectie; een luxe dochteronderneming van Hilton Worldwide welke hotels onder zich heeft die weliswaar worden ondersteund door Hilton maar die tegelijkertijd hun eigen identiteit en individuele branding mogen handhaven. Het resort zal worden gebouwd op het gelijknamige Osa Peninsula, een schiereiland in het zuidwesten van Costa Rica. Het gebied herbergt meer dan de helft van alle diersoorten die er in Costa Rica leven en het tropische regenwoud van Osa Peninsula is goed voor zo een 2.5% van de totale biodiversiteit wereldwijd.

peninsula papagayo resorts and hotels

Het ecovriendelijke Botánika resort zal zich dus bevinden in een van de meest verafgelegen gebieden van Costa Rica maar zal er evenwel voor zorgen dat een luxe en comfortabel verblijf op het schiereiland voor de gasten gewaarborgd blijft.

Image result for Botánika Osa Peninsula

Er wordt gewerkt met lokale biologen en regenwoudspecialisten om ervoor te zorgen dat het resort geheel in harmonie met de natuurlijke omgeving wordt gebouwd. Er zullen vier hoofdgebouwen worden opgezet waarin de kamers en suites zullen worden ondergebracht en op de rooftop kunnen gasten vogels spotten en ‘stargazen’(naar de sterren te kijken).

Het resort zal worden voorzien van een outdoor natural pool, een pool bar, een fitness center, een technology lounge, een luxe spa waar 30 rainforest treatments zullen worden aangeboden en een café gift shop waar vers gezette lokale coffee zal worden geserveerd.

Er zullen voor de gasten van het resort gratis fietsen beschikbaar worden gesteld waarmee zij kunnen toeren naar het nabijgelegen Golfo Dulce, een inham aan zee waar Bultrugwalvissen kunnen worden gespot.

De opening van het Botánika Osa Peninsula zal naar verwachting in 2018 plaatsvinden.

UNITEDTRAVEL|MARTIN PANDAY

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *