CELEBRITY CRUISES KOMT MET CULINAIRE CRUISES NAAR HET CARAIBISCH GEBIED


CELEBRITY-CRUISES-670x374Tot voor niet zolang geleden waren cruiseship vakanties vooral weggelegd voor de hogere reisklasse onder toeristen. Cruises werden gezien als een luxe en waren vooral populair onder zij die zich dergelijke ‘chique’ reizen ook konden permitteren. De tijden zijn veranderd en tegenwoordig is een (mini)cruisevakantie al voor een paar honderd dollar te boeken.

Desalniettemin zien cruiseliners nog steeds heil in het exclusieve karakter van een drijvend hotel waarbij verwennerij  en het in- de watten- leggen- van de gasten tijdens de vaart centraal staat.

Celebrity Cruises komt begin volgend jaar met een nieuw concept binnen de cruisebranche: culinaire cruises naar het Caribische gebied. De van oorsprong Griekse rederij gaat in januari 2017 van start met het aanbieden van cruises die helemaal in het teken staan van culinair talent. Daarvoor heeft de liner maar liefst vijf top chefkoks uit de Verenigde Staten aan boord gehaald. Namen die bij ons in Suriname minder bekend zijn maar die in Amerika de smaakpapillen van menig Amerikaan doen prikkelen, zijn onder andere Mike Isabella, Marjorie Meek-Bradley, David Guas en Derek Brown.

De gein is dat deze celebrity chefs heel erg populair zijn bij Amerikaanse (en andere) celebrities en de kans dat zij om die reden een culinair reisje met Celebrity Cruises naar het Caribische gebied boeken, zit er natuurlijk dik in.

Gasten betalen dus niet alleen extra voor de exclusieve maaltijden die bereid zijn door topchefs van de cruiseliner maar ook voor de kans om eventueel aan tafel te zitten met Tom Cruise, Kanye West of Penelope Cruz.

Unitednews

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *