20 MILJOEN EURO VOOR UPGRADE OVERBRIDGE NAAR TIME TO SMILE CONCEPT


overbridge-tui2-670x374Op 8 februari jongstleden kondigde TUI tijdens haar presentatie in hotel Torarica aan dat het Overbridge resort een complete facelift zal ondergaan en zal worden ge-upgrade naar het Time to Smile concept van de internationale reisorganisatie.

Foto: Van links naar rechts: Overbridge eigenaar Henri Wong, Purity directeur Henri Tdlohreg en GM TUI Arjan Kers

Het Time to Smile concept is een accommodatieformule van TUI waarbij er haarfijn wordt ingespeeld is op (latente) behoeften van de Nederlandse toerist. Zo zijn de kamers voorzien van bedden van 2 meter 10 en een kwalitatief goed matras, zijn er verschillende soorten brood en goede koffie beschikbaar en is er rekening gehouden met voldoende ruimte in de bungalows zoals een groot balkon, inloopdouches en een ruime moderne keuken.

Henri Wong, eigenaar van Overbridge resort, zal samen met vier andere partners het upgrade traject ingaan en met de ‘metamorfose’ naar het eerste Time to Smile concept in Suriname zal binnenkort worden aangevangen. Volgens Henri Tdlohreg, een van de overige partners en tevens agent van TUI in Suriname, zal het resort in november van dit jaar al in gebruik worden genomen.

“Op het resort zal een scala aan attracties en voorzieningen worden aangeboden die de bezoeker tijdens zijn of haar verblijf voldoende zullen vermaken,” legt Tdlohreg uit. “Er zal bijvoorbeeld een supermarkt komen, diverse eet- en drinkgelegenheden, waterattracties en andere activiteiten waar de bezoeker aan kan deelnemen. Men zal ook in de gelegenheid worden gesteld om vanuit het resort tripjes naar andere bezienswaardigheden in Suriname te ondernemen.”

Henri Tdlohreg is van mening dat als je wilt concurreren op de internationale toerismemarkt, je een betaalbaar product moet kunnen aanbieden. “Met de komst van TUI zullen de ticketprijzen vanuit Nederland al een stuk omlaag gaan en voor een accommodatie in het nieuwe ge-upgrade Overbridge zal men ongeveer 25 euro per persoon per overnachting betalen,” zegt hij. “Kijk, daarmee kun je al wat realistischer concurreren met andere bestemmingen.”

Met de upgrade van het Overbridge resort naar het TUI Time to Smile concept, is een bedrag van 20 miljoen euro gemoeid.

UNITEDTRAVEL| MARTIN PANDAY

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *